Rama: Opozicija će sjutra na izborima dobiti finalni udarac
Edi Rama

Rama: Opozicija će sjutra na izborima dobiti finalni udarac

Albanski premijer Edi Rama poručio je da će opozicija sjutra na lokalnim izborima u toj zemlji dobiti "finalni udarac".

Rama je rekao da će to označiti kraj sa politikom koja je držala albansku državu kao taoca 30 godina, prenosi TV Sitel.

Izborna koalicija "Alijansa za evropsku Albaniju", koju predvodi Socijalistička partija Edija Rame u albanskom gradu Valona održala je završni miting uoči lokalnih izbora koji će biti održani sjutra.

Rama je upozorio odlazeće gradonačelnike iz opozicione Demokratske partije da ne slušaju naređenja njihovog partijskog šefa Ljuljzima Baše.

"Uprkos njihovim naporima da blokiraju opštinska izborna tijela, to im neće uspjeti", rekao je Rama.

On je kazao da su opozicione Demokratska partija i Socijalistički pokret za integraciju postale "nasilničke organizacije".

Opozicija neće učestovati na sjutrašnjih lokalnim izborima, jer, između ostalog, traže Raminu ostavku i raspisivanje opštih izbora, prenosi Tanjug.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.