Provalio u Cecinu kuću i nekoliko dana boravio u podrumu, prilikom hapšenja vikao da mu je pjevačica žena
Ceca

Provalio u Cecinu kuću i nekoliko dana boravio u podrumu, prilikom hapšenja vikao da mu je pjevačica žena

Folk Diva Ceca Ražnatović nedavno je doživjela neprijatnost kada joj je javljeno da je nepoznat muškarac upao u njenu kuću na Kipru.

Naime, izvjesni O.I., je ušetao u dvorište vile, ušao u kuću i nije namjeravao da izađe, piše Blic.

"On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primijetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovjek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo reagovala. Izvjesni O.I. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: "Zašto me hapsite, ovo je moja žena!", aludarajući na Cecu", rekao je izvor koji je bio upućen u priču i dodao:

"On je odmah deportovan za Srbiju po prijavi koja je podnijeta protiv njega, vodi se da boravi u Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje".

"Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovjekom. Prvi put kada je upao na posjed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspjeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu", tvrdi izvor Blica.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.