BG: Nevrijeme
Foto:Screenshot

BG: Nevrijeme "ugasilo" semafore, muškarac bos po pljusku regulisao saobraćaj (VIDEO)

Olujno nevrijeme praćeno jakom kišom, a ponegdje i gradom, sručilo se sinoć oko 22 časa na Beograd.

Poplavljene su ulice, u pojedinim djelovima prijestonice Srbije srušena su stabla, a jelovi ggrada su ostali bez struje.

Sa beogradskog aerodroma preumsjereno je više letova. Došlo je i do sabraćajnih gužvi koje su napravili semafori koji su prestali da rade zbog obilne kiše.

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se snimak muškarca kako go do pojasa reguliše saobraćaj na raskrsnici Takovske, Bulevara Kralja Aleksandra i Kneza Miloša. Naime, nakon što je oluja izbacila iz pogona semafor na jednoj od glavnih raskrsnica u gradu, a policije nije bilo, jedan čovjek je samoinicijativno preuzeo regulisanje saobraćaja, piše u opisu videa koji je brzo postao viralan.

Na snimku se vidi kako se vozila veoma sporo kreću, prateći signale koji im daje "saobraćajac" bez majice i obuće dok pljušti kiša.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.