Sa 17 godina glasom zavela region: Džejla Ramović je nova

Sa 17 godina glasom zavela region: Džejla Ramović je nova "Zvezda Granda"

Sinoć je održano finale 13. sezone popularnog muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", a ubjedljivu pobjedu odnijela je talentovana djevojčica iz Goražda, Džejla Ramović.

Marija Šerifović nije krila oduševljenja zbog pobjede svoje učenice, a pop zvijezda je ruku pod ruku sa Džejlom izašla na scenu, gdje joj je i uručila statuu.

Džejla je sa samo sedamnaest godina uspjela da glasom zavede sve u regionu.Osvojila je automobil, pobjedničku statuu i pjesmu sa spotom.
"Nemoguće je reći šta ja trenutno osjećam. Hvala svima koji su od početka bili tu za mene, mom najboljem mentoru", rekla je Džejla, koja je jedva skupila snage da govori od uzbuđenja.

Pogledajte kako je izgledalo proglašenje pobjednika:

 
 
U finalu je nastupilo 16 takmičara te smo sinoć imali priliku da čujemo: Stefana Petrovića Kosmajca, Milicu Atanacković, Alema Kadića, Nevenu Stojanović Nensi, Benjamina Kličića, Sanela Smola, Nevenu Stojković, Ahmeda Orahovčića, Katarinu Jovanović, Filipa Pecovskog, Armina Jusufovića, Martinijana Kirilovskog, Džejlu Ramović, Ognena Zdravkovskog, Milicu Čikarić i Darka Kocevskog Darinosa. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.