Električna cigareta slomila vilicu 17-godišnjaku (FOTO)

Električna cigareta slomila vilicu 17-godišnjaku (FOTO)

Sedamnaestogodišnjaku je nakon što mu je eksplodirala električna cigara pukla vilica, zaradio je opekotine usta, usana i izgubio je nekoliko zuba.

Austin Adams počeo je da koristi električnu cigaru kako bi prestao sa pušenjem. 

Dr. Katie Rusel, jedan od hirurga koji je operisao ovog momka, kaže da mu je momak kazao da nije uradio ništa što bi moglo da izazove eksploziju ovog uređaja.

Agencija za hranu i ljekove iz SAD kaže da se ovakve eksplozije dešavaju kada se "Lithium-ionsa" baterija koja se nalazi u uređaju pregrije. 

3b343d705d0b8316138893272a0a72b4

Foto: The New England Medical journal

Ljekar koji je operisao povrijeđenog momka kazao je da prema njegovim saznanjima on nije uradio ništa pogrešno, što bi moglo dovesti do eksplozije uređaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.