Ronaldu stigao poziv za sud zbog silovanja
Kristijano Ronaldo

Ronaldu stigao poziv za sud zbog silovanja

Jedan od posljednjih u nizu onih koje su bivše ljubavnice, poznanice, drugarice, sponzoruše ili šta već otpužile da ih je primorao na seks je Kristijano Ronaldo. I kako piše AFP njemu je juče na kućnu adresu stigao poziv da se pojavi pred sudijom u SAD, gdje se navodno silovanje i dogodilo. I to prije čitave decenije!

Navodna žrtva, Katrin Majorga kojoj je sada 35 godina ga je optužila da ju je 13. juna 2009. odveo u sobu u hotelu u Las Vegasu i tamo počinio zločin.

Proces se dosta odugovlačio pošto su njeni advokati imali velikih problema da ga pokrenu, prije svega zato što i Portugalac ima odlične pravne savjentike koji su to nekako blokirali.

Sada će čitav proces, pošto je mu je u ruke predato svjedočenje oštećene uz poziv da se pojavi pred sudom kada ga ovaj pozove, konačno krenuti svojim tokom.

Ranije ove godine, u januaru italijanskom pravosuđu je iz Las Vegasa stigao i zahtjev da se od Ronalda uzme DNK uzorak, što je uobičajeno kada su ovakve optužbe u pitanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.