Opštinska izborna konferencija DPS Plužine 16. juna

Opštinska izborna konferencija DPS Plužine 16. juna

Osma Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Plužine održaće se u nedelju, 16. juna 2019. godine, u velikoj sali Centra za kulturu, sa početkom u 16 časova.

Kako je saopšteno iz DPS Plužine delegati Opštinske izborne konferencije biraće novi saziv Opštinskog odbora od 25 članova, sa zadatkom praktičnog realizovanja i ostvarivanja politike Partije.

"Slijedeći osnovne principe partije: vladavinu prava, prava i slobode čovjeka i građanina, razvoj tržišne privrede, socijalnu pravdu i društvenu solidarnost čiji je garant država, državnost i suverenost Crne Gore koja se zasniva na neotuđivom pravu građana da neposredno odlučuju o svojoj sudbini, kao i ostale principe i  ciljeve, Opštinski odbor,  će nastaviti da daje puni doprinos sa svoje strane realizaciji pomenutih  principa i ciljeva partije", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.