Džudo najpopularniji sport kod najmlađih u Bijelom Polju: U toku Prvenstvo za pionire
Foto: Opština BP

Organizator takmičenja Džudo savez CG uz podršku džudo kluba Favorit iz BP i JU Centra za sport

Džudo najpopularniji sport kod najmlađih u Bijelom Polju: U toku Prvenstvo za pionire

Pojedinačno Prvenstvo Crne Gore u džudou za pionire održava se danas u dvorani Nikoljac u Bijelom Polju.

Organizator ovog takmičenja je Džudo savez Crne Gore uz tehničku podršku džudo kluba Favorit iz Bijelog Polja i JU Centra za sport.

U poslednjoj deceniji džudo je u Bijelom Polju veoma popularan sport kod naših najmlađih sugrađana i kao takav spada u najmasovniji pojedinačni sport u našem gradu.

Predstavnike Džudo Saveza Crne Gore, sportske radnike, predstavnike medija, pozdravio je Marko Maslovarić direktor JU Centar za sport i rekreaciju i poželio im u ime Opštine ugodan boravak u Bijelom Polju, prenosi Opštinski sajt.

08junsport1

Foto: Opština BP

"Džudo je sport koji je Crnoj Gori u njenoj novijoj istoriji iznjedrio rezultate vrhunskog ranga i na taj način zasluženo se našao u I kategoriji Crnogorskog sporta", kazao je direktor Maslovarić.

Kako je kazao, vjeruje da će ovakva takmičenja organizovana u Bijelom Polju dodatno osnažiti želju mladih za treningom džudoa kao izvanrednog bazičnog sporta u psiho-motoričkom smislu i ujedno biti motiv za ostvarivanje visokih rezultata.

"Uvjeren da će publika danas uživati u uzbudljivim i kvalitetnim borbama a poželio bih da ovo takmičenje protekne bez povreda. U borbe udjite vodjeni principima fer pleja i viteštva koje ovaj sport iskonski nosi, pa naka na kraju pobijede ponesu najbolji", poručio je Maslovarić na otvaranju Prvenstva Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.