Gradonačelnik Budve: Da li će neko ići u kupaćem po gradu to je stvar vaspitanja i lične kulture

Gradonačelnik Budve: Da li će neko ići u kupaćem po gradu to je stvar vaspitanja i lične kulture

Predsjednik opštine Budva Marko Carević kazao je za Blic da nije tačno da Budva uvodi kazne za šetnju bez majice, jelo i piće na javnoj površini.

"To je jedna totalna neistina, po mom mišljenju da li će neko ići u kupaćem po gradu to je stvar vaspitanja i lične kulture i nije dobro da neka destinacija ide u vaspitanje koje bi neko trebalo da ponese od kuće", kaže Carević.

Objašnjava da za sada apsolutno ne postoji način da se uvedu kazne ove vrste.

Predsjednik sektora Turističkih agencija u crnogorskom turističkom udruženju Petar Ivković objasnio je da šta će sve novo Budva pružiti turistima u predstojećoj ljetnjoj sezoni.

"Ono što je od ove godine zanimljivo jeste to da je doneseno novo pravilo po kom će posle 17 sati pa na dalje biti besplatno korišćenje ležaljki, takođe uvešće se veliki broj plaža "pet frendli" na kojima će moći regularno vlasnici pasa da se kupaju sa svojim ljubimcima. Takođe, sada će se plaže kategorisati tako da će biti onih koje će biti namijenjene mladima ali i porodicama sa djecom", objašnjava Ivković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.