Mjesec danas prelazi u znak Djevice, sve je u komunikaciji
ilustracija

Mjesec danas prelazi u znak Djevice, sve je u komunikaciji

Horoskop od 7. do 10. juna - dobićete informacije koje će značajno promijeniti vaš život na bolje!

Još jedna zabavna i pozitivna nedelja primiče se kraju. U petak je Mjesec u Lavu u trigonu sa Chironom u Ovnu: sada iscjeljenje dolazi stavljanjem sebe pod reflektore, zabavljanjem i uživanjem. Mjesec je u sekstilu sa Suncem u Blizancima.

Merkur, koji je od utorka u Raku, u sekstilu je sa Uranom u Biku, što donosi stanovitu nepredvidljivost, te u kvadratu s Chironom. Odnosi među planetima upućuju na potrebu za ravnotežom, samokontrolom i disciplinom, kaže astrolog Gregory Scott.

Na primjer, možete dobiti sjajne vijesti, ali i loše. Ili se ipak možete odlično osjećati, ali je isto tako moguće da će u vama vreti i da ćete biti džangrizavi i neraspoloženi.

"Nemojte dopustiti da osjećanja potpuno vode vaš život, nemojte biti potpuno pod uticajem tih stvari, shvatite da ništa nije trajno, pogotovo takve stvari, i da ste u stanju da se nosite sa bilo čim što se nađe pred vama", savetuje G. Scott. Naglašava kako treba nastojati da uravnotežimo svoja osjećanja jer su na djelu vrlo suptilne energije i da nam u tome može pomoći meditacija.

Mjesec u subotu prelazi u znak Device, što odmah donosi nešto ravnoteže. Venera, planeta ljepote i ljubavi, ulazi u Blizance. Budući da je vladar oba znaka Merkur, subota je obilježena merkurovskom energijom i sve je u komunikaciji. Dan je idealan za izlaske i druženja, imaćete osjećaj lakoće i prijatnosti koji proizlazi iz dobre komunikacije.

"Okružite se ljudima koje volite, samo razgovarajte i dopustite sebi da se otvorite i pustite druge ljude u svoj život", savjetuje astrolog. Subota je sjajan dan i za pisce, prezentere, ljubavnike, slikare, vidovnjake, medije – sve koji nešto žele izraziti.

Nedelju obilježava egzaktan kvadrat Sunca i Neptuna, što se događa jednom godišnje. To donosi preplavljenost maštom, kreativnim idejama i vizijama. Mjesec u Djevici, koji poput sunđera upija informacije, u trigonu je s Uranom u Biku i Saturnom u Jarcu, a kvadratu sa Suncem u Blizancima i Jupiterom u Strelcu.

Uspijevaće vam da vidite smisao u svim tim informacijama koje sad pristižu, kao i da ih "prevedete" u konkretne, praktične zamisli koje možete iskoristiti kako biste učvrstili svoj položaj u stvarnom svijetu: u finansijama, ljubavi, karijeri, zdravlju.

"Slušajte svoje vođstvo – u nedelju ne možete pogriješiti", ističe G. Scott. Kao i ostatak nedelje, osjećaćete se dobro i inspirisano i bićete u stanju da iskoristite tu inspiraciju kako biste poboljšali svoj život.

Izvor: Sensa.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.