Vukoviću iz Ivanja tri srebrne medalje za kvalitet rakija
Vujica Vuković

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Vukoviću iz Ivanja tri srebrne medalje za kvalitet rakija

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu koji je okupio više od 1.500 izlagača iz 30 zemalja je bio vema uspješan za poljoprivrednike iz Bijelog Polja.

Tri srebrne medalje za kvalitet rakija, osvojio je Vujica Vuković iz sela Ivanje kod Bijelog Polja.

Vuković je šljivovicu, krušku i jabukovaču počeo da pravi prije oko sedam godina, po receptima svojih djedova, a kvalitet je prvi put provjerio na sajmu u Petnjici, prije tri godine, kada je osvojio zlatnu medalju za sve tri rakije.

“Želio sam da nagrade u Petnjici provjerim i na drugim mjestima. Prošle godine sam na istom sajmu u Novom Sadu dobio srebro za prepečenicu, a zlato mi je izmaklo samo zbog nedostatka u izgledu ambalaže i zatvaranju flaše”, kazao je Vuković za sajt Opštine Bijelo Polje.

Na sajmu je učestovalo 30 Bjelopoljaca a odlazak poljoprivrednih proizvođača za Novi Sad je organizovala je lokalna uprava.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.