Udes u Nikšiću: Povrijeđena tri mladića, jedan prebačen u KCCG
Sa mjesta nesreće, foto: RTCG

Udes u Nikšiću: Povrijeđena tri mladića, jedan prebačen u KCCG

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 6 sati i 45 minuta na Hercegovačkom putu, kod Nikšićkog mlina, teže je povrijeđen Radan Turčinović (23) iz Nikšića.

Kako nezvanično saznaje portal Onogošt, on je upravljao vozilom marke Wolkswagen Polo registarskih oznaka NK AT556 koji se kretao u pravcu grada, kada se sudario sa pasatom (NK BF680) koji se kretao u suprotnom smjeru, a kojim je upravljao Nemanja Radulović (22). Sa Radulovićem je u autu, na mjestu suvozača bio Pavle Vujković (20).

Turčinović je hitno prevezen u Klinički centar u Podgorici. Njemu su konstatovani višestruki prelomi ekstremiteta i povreda glave.

Radulović i Vujković su takođe zadobili teže povrede i zadržani su na Odjeljenju ortopedije nikšićke Opšte bolnice.

Istraga će pokazati kako je došlo do sudara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.