Više zemljotresa potreslo Albaniju, ima povrijeđenih(FOTO)
foto: Twitter

Više zemljotresa potreslo Albaniju, ima povrijeđenih(FOTO)

Serija zemljotresa od kojih je jedan bio jačine 5,3 stepeni, potresla je jutros jugoistočni dio Albanije, a povrijeđeno je pet osoba kada se srušila jedna kuća.

Albanski mediji javili su da je za dva sata registrovano šest zemljotresa, prenosi Rojters.

"Nije prijavljena vanredna situacija u bilo kom okrugu u zemlji", navelo je ministarstvo odbrane Albanije.

D79nbh6WsAAl7K

Epicentar prvog potresa bio je 15 kilometara jugoistočno od grada Korča na dubini od 14 kilometara, a posle sedam minuta uslijedio je još jedan na dubini od 18 kilometara u oblasti koja se graniči sa Grčkom i Sjevernom Makedonijom.

D79naVdWkAEebw6

U mjestu Korča i južnom regionu Djirokastro nastavljeni su potresi nižeg intenziteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.