EU dan u Kotoru, od 20 počinje žurka Evrope

EU dan u Kotoru, od 20 počinje žurka Evrope

Delegacija Evropske unije i EU info centar organizuju EU dan u Kotoru u petak 31. maja, u okviru proslave mjeseca Evrope.

Na Trgu od Muzeja od 18h biće otvoren info pult, na kojem građani mogu da saznaju više o procesu evropskih intergacija, pogledaju izložbu EU projekata u Crnoj Gori i učestvuju u nagradnom kvizu o Evropskoj uniji.

Na istom mjestu, od 20h počinje žurka Evrope, uz DJ set Aleksandre Duende i domaću podršku koju pruža DJ Mr Goju.

„Sa zadovoljstvom pozivamo građane Kotorane da nam se pridruže na koncertu Aleksandre Duende i Mr Goju koji na Trg od Muzeja donose moderni, evropski zvuk. Koncert poklanjamo građanima Kotora, u želji da zajedno slavimo evropske vrijednosti“, saopšteno je iz Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Aleksandra Duende je jedan od najuspješnijih balkanskih di-džejeva. Prepoznata je po setovima koji obiluju zvukovima orijenta i uključuju različite elektronske žanrove, kao što su tech house, deep- house, indie house, deep disco, soulful house i drugi.

Domaća podrška Mr Goju već deceniju kroz specifičnu prizmu provlači i daje potpuno autentični pogled na savremene stilove broken beata, housea, funka, soula, swinga, jazza. Goju redovno nastupa širom Evrope (Belgija, Španija, Mađarska, Slovenija, Austrija, Rumunija, Srbija, Bugarska, Hrvatska 

Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU info centra ove godine Dan Evrope slave tokom cijelog maja, u želji da bi građanima približe Evropsku uniju i sa njima otvoreno razgovaraju o zajedičnkim evropskim vrijednostima, koristima članstva, ali i izazovima koje donosi proces evropskih integracija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.