Simović od 31. maja do 3. juna u posjeti opštinama na Sjeveru
Milutin Simović

Simović od 31. maja do 3. juna u posjeti opštinama na Sjeveru

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Milutin Simović sa saradnicima boraviće u radnoj posjeti opštinama Bijelo Polje, Andrijevica, Berane, Petnjica i Kolašin od 31. maja do 3. juna.

 Simović, u petak, 31. maja, će, kako ja najavljeno,  predstaviti aktuelne rezultate javnog poziva za podršku primarnoj proizvodnji, u okviru IPARD Programa.

Tim povodom obratiće se i šef Sektora za saradnju u Delagaciji EU u Crnoj Gori Herman Špic.

Predstavljanju će prisustvovati poljoprivrednici – korisnici ugovorene podrške.

U Beranama i Petnjici, 1. i 2. juna, biće predstavljeni rezultati javnih poziva za bespovratnu podršku za nabavku mehanizacije, kao i programa bespovratne podrške mladim poljoprivrednicima.

Simović će sa saradnicima, imati radne sastanke sa lokalnim samoupravama sa ciljem sagledavanja realizacije brojnih infrastrukturnih projekta na sjeveru, kao i budućih razvojnih planova.

Tokom boravka na sjeveru planirani su i brojni razgovori sa poljoprivrednicima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.