Čačak: Protivgradne rakete padale po krovovima
Foto: Screenshot

Čačak: Protivgradne rakete padale po krovovima

U jučerašnjem nevremenu na kuću Dragana Mitrovića iz čačanskog sela Beljina pala je protivgradna raketa.

Prema njegovim riječima, materijalna šteta nije velika, razbijeno je nekoliko crijepova, a na teren su odmah po prijavi izašli pripadnici MUP -a.

"Sjedjeli smo u kući, kada se začula neka tutnjava na krovu. Istrčao sam napolje da vidim šta se dešava, možete misliti kako sam se osjećao kad sam vidio šta je u pitanju. Kažu da je eksplodirala i da nema razloga za strepnju, ali opet nije mi svejedno da se to ne dogodi ponovo. Ne znam odakle je ta raketa došla", kaže za RINU Mitrović.

Agenciji Beta je u čačanskom Štabu za vanredne situacije rečeno da je jedna protivgradna raketa pala i probila krov privatne fabrike "Domis" u čačanskom selu Miokovci i zaustavila se u potkrovlju.

Kroz otvor koji je raketa napravila na krovu fabrike za proizvodnju ekskluzivne stolarije, u pogon se slila velika količina kiše koja je napravila dodatnu štetu.

Jedna protivgradna raketa pala je sinoć, tokom nevremena, i na krov kuće Dragana M. u selu Beljina kod Čačka, dok je on sa porodicom bio u kući, i razbila nekoliko crijepova.

Policija je obavila uviđaj, a u toku dana stručna ekipa ukloniće dijelove raketa. U Štabu za vanredne situacije navode da je zbog jakog nevremana protivgradna zaštita dejstvovala iz svih stanica i da je ispaljen veliki broj protivgradnih raketa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.