Katić i Šapić: Do bolje saradnje Herceg Novog i Novog Beograda
Foto: Opština HN

Katić i Šapić: Do bolje saradnje Herceg Novog i Novog Beograda

Delegaciju Opštine Herceg Novi, koja u glavnom gradu Srbije boravi povodom održavanja programa Dani Herceg Novog u Beogradu, juče je ugostio predsjednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Sa Šapićem su o uspostavljanju saradnje razgovarali predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i direktor Turističke organizacije Pavle Obradović.

Kako je saopšteno iz Opštine Herceg Novi, centralne teme bile su mogućnosti za povezivanje u oblasti kulture, turizma, privrede i posebno sporta, obzirom da je Šapić poznaje prilike i mogućnosti, jer je kao nekadašnji vaterpolista bio vezan za Herceg Novi.

Predstavnici Opštine Herceg Novi istakli su zadovoljstvo prijemom, te poručili da postoji mnogo razloga za bližu saradnju sa Opštinom Novi Beograd.

"Herceg Novi nastoji da se umreži sa što većim brojem gradova, te da prijateljstvo među lokalnim upravama svi zajedno iskoristimo za međusobnu promociju i zajedničke projekte", saopšteno je iz Opštine HN.

Kako su istakli, ne fali primjera dobre saradnje Herceg Novog sa Beogradom, pa je samo od početka ove godine realizovano više događaja: gostovanje Karavana mimoze u centru Beograda, Skadarlijske večeri i predstava "Dobrodošli u kabare Beograd" na 50. Prazniku mimoze, a sada i program Dani Herceg Novog u Beogradu.

Dogovorena je uzvratna posjeta predsjednika Opštine Novi Beograd Herceg Novom, tokom ove godine.

Tokom dana, predstavnici Opštine su obišli promo pulteve Turističke organizacije Herceg Novi, koja ovog vikenda promoviše turističku ponudu grada u centru Beograda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.