Makron obećao poreske olakšice za radnike
Emanuel Makron

Makron obećao poreske olakšice za radnike

Predsjednik Francuske Emanuel Makron obećao je poreske olakšice za radnike iz srednje klase.

U televizijskom obraćanju iz Jelisejske palate, Makron je takođe kazao da Francuska i Evropa moraju mnogo efikasnije da se bore protiv ilegalnih migracija, javlja Anadolija.

Naglasio je da podržava "snažnu" Evropu koja štiti svoje granice dok istovremeno odobrava azil nekim ljudima iz zemalja gdje su im životi ugroženi.

Objavio je i mjere za povećanje penzija, za pomoć samohranim roditeljima i olakšavanje propisa o referendumima kako bi ljudima bilo lakše da izraze nezadovoljstvo na drugi način osim protestima na ulici.

Istakao je kako će takođe da ukine određene poreze koje u ovom momentu moraju da plaćaju kompanije u Francuskoj.

Podsjetio je da Žuti prsluci i dalje nastavljaju s protestima iako, kako je kazao, treba uvesti javni red u zemlji kako bi mogla nesmetano da funkcioniše.

“Zapitao sam se da li treba da zaustavimo sve što je urađeno u protekle dvije godine, da li smo na pogrešnom putu, ja vjerujem sasvim suprotno”, kazao je Makron.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.