Provaljivao u kuće, krao torbe na autobuskoj stanici, htjeli da uzmu novac iz aparata za igre na sreću
Ilustracija

Bar, Ulcinj, Rožaje:

Provaljivao u kuće, krao torbe na autobuskoj stanici, htjeli da uzmu novac iz aparata za igre na sreću

Službenici Uprave policije su u prethodnom periodu, preduzimajući aktivnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, na teritoriji Bara, Ulcinja i Rožaja, rasvijetlili šest krivičnih djela i procesuirali pet lica osumnjičenih da su ih počinila.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su rasvijetlili četiri krivična djela i to dva krivična djela teške krađe i dva krivična djela krađa.

"Slobode je lišen V.R. (33) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela teška krađa. On je, sumnja se, upotrebom podesnog sredstva, provaljivao u kuće srodnika. Za dva krivična djela krađa policijski službenici su podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnog E.Dž. (17). On je, sumnja se, ovo krivična djela počinio na način što je, koristeći nepažnju oštećenih, na autobuskoj stanici otuđio torbe sa novcem i ličnim stvarima", saopšteno je iz policije.

Nadalje, službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su lišili slobode D.V. (58) iz Republike Albanije zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na naročito drzak način.

"On je, sumnja se, na štetu šest lica tokom aprila počinio ovo krivično djelo, na način što je ulazio u porodične kuće i jedan automobil iz čijih unutrašnjosti je otuđio zlato, ručne satove, motornu testeru, lična dokumenta, novac i bankovne kartice", navodi se u saopštenju policije. Policija je pronašla dio otuđenih predmeta i biće vraćeni vlasnicima.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su lišili slobode D.H. (16) i H.H. (15), oba iz Rožaja, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju.

"Oni su, kako se sumnja, obili vrata jednog restorana i iz njegove unutrašnjosti pokušali iz aparata namijenjenog za igre na sreću da otuđe novac, u čemu su ih spriječili službenici rožajske policije. Osumnjičena lica su uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.