Pojavio se snimak bombaša samoubice kako ide prema crkvi na Šri Lanki (VIDEO)
Foto: Screenshot

Kad je ušao unutra počeo je pakao

Pojavio se snimak bombaša samoubice kako ide prema crkvi na Šri Lanki (VIDEO)

Televizija Skaj njuz objavila je snimak potencijalnog izvršioca jednog od terorističkih napada na Šri Lanki.

Na snimku koji je nastao nekoliko sekundi uoči napada vidi se kako tamnokosi muškarac s velikim rancem ide ka crkvi. U trenutku kada je ušao unutra snimak se naglo prekida.

Podsjećamo, u terorističkim napadima u ovoj zemlji poginulo je 310 ljudi, a oko 500 je povrijeđeno.

Nastradali su u osam eksplozija na Uskrs po Gregorijanskom kalendaru - u tri crkve, tri luksuzna hotela u prijestonici i jednom manjem u predgrađu.

Juče se pojavila vijest i o devetoj eksploziji, nastaloj prilikom pokušaja specijalaca da deaktviraju bombu.

Danas je svijetom odjeknula informacija o tome kako je masovni teroristički napad čin odmazde za napad koji se desio na Novom Zelandu, kada je 15. marta u gradu Krajstčerču u kome je u dvije džamije ubijeno 50 ljudi, prenosi B92.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.