Stanišić Pavloviću: Nemoj da se baviš lažima i nemoj više jedne
Foto:Screenshot/Rtcg

Verbalni sukob u Skupštini

Stanišić Pavloviću: Nemoj da se baviš lažima i nemoj više jedne

Tokom rasprave o Izvještaju rada Odbora za odbranu i bezbjednost za prošlu godinu, u skupštini je došlo do verbalnog incidenta između poslanika Koče Pavlovića iz DF-a i Obrada Miša Stanišića iz DPS-a.

Odgovarajući poslaniku DPS-a Obradu Mišu Stanišiću, Pavlović je između ostalog, rekao "ne možete narušiti ugled onome ko taj ugled nema ko je u svijetu poznat kao kriminalac, kao čelni čovjek kriminalno-političke organizacije koja je zarobila jednu državu".

"To nemoj da podmećeš i da se baviš lažima", odgovorio je sa mjesta Stanišić Pavloviću.

Prije nego je sjednica prekinuta Pavlović je kazao Stanišiću i "nemoj više jedne".

U raspravu se uključio i Milorad Vuletić, nakon čega su kamere isključene.

Nakon što se situacija ubrzo smirila, sjednica je nastavljena.

Izvor:Portal Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.