Beograd: Dječak skočio sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živio
Foto: D. Milovanović

Razlog još nije poznat

Beograd: Dječak skočio sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živio

Dvanaestogodišnji dječak poginuo je noćas pola sata iza ponoći, kada je pao sa sedmog sprata zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu.

Dječak je pao ispred ulaza u zgradu u Nehruovoj ulici, gdje su ga pronašle komšije. On je prevezen u bolnicu, u kojoj je preminuo jutros oko 5.00, prenio je Alo.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se na samoubistvo jer je dječak na svom stolu ostavio oproštajno pismo u kom navodno piše da se na taj korak odlučio jer mu majka nije dozvolila da igra video - igrice, prenijela je TV Prva, pozivajući se na pisanje nekih medija.

S druge strane,Telegraf navodi da se dječak nije bacio sa sedmog sprata zbog video - igrica, niti je ostavio oproštajno pismo. Rođak dječaka je za taj list rekao da je u pitanju velika porodična tragedija i da nije bilo ničega o čemu pišu mediji. Došao je iz škole, ušao u sobu i skočio, rekao je on.

Tijelo dječaka će biti poslato na obdukciju, prenose beogradski mediji.

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.