Carević donirao svoju platu za mart mjesec devetočlanoj porodici Vujačić
Carević uručuje novac Vujačićima

Nastavlja započetu tradiciju

Carević donirao svoju platu za mart mjesec devetočlanoj porodici Vujačić

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je i svoju treću platu za mart mjesec, ovog puta porodici Vujačić iz Budve.

Kako su kazali iz kabineta Carevića, devetočlana porodica, Tatijana i Ivica Vujačić i njihovo sedmoro djece, nalazi se u teškoj materijalnoj situaciji.

"Samo otac, Ivica Vujačić ima redovna primanja u ovom domaćinstvu.Pored teške ekonomske situacije, djeca čije odrastanje još uvijek zahtijeva velike izdatke, porodica Vujačić živi u iznajmljenom stanu koji, zbog nastalih dugovanja, moraju da napuste", saopšteno je iz kabineta Carevića.

Treća zarađena plata od 1.300 eura koju predsjednik Opštine Budva donira otišla je kako se navodi, u  prave ruke.

"Onima kojima je ovaj znak pažnje mali, ali značajan za mjesečni porodični budžet".

Kako se navodi u saopštenju, predsjednik Opštine Budva Marko Carević nastaviće da donira svoju zaradu, skrećući tako pažnju javnosti na probleme naših sugrađana koji žive u teškim materijalnim i životnim okolnostima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.