Tri maloljetnika lišena slobode zbog sumnje da su izazvala požar u Gimnaziji „25. maj“ u Tuzima
Ilustracija

Tri maloljetnika lišena slobode zbog sumnje da su izazvala požar u Gimnaziji „25. maj“ u Tuzima

Podgorička policija rasvijetlila je slučaj izazivanja požara u zbornici Gimnazije „25. maj“ u Tuzima i identifikovala i lišilaslobode lica osumnjičena da su počinila ovo krivično djelo, maloljetne A.Lj, M.C. i PG.

Sumnja se da su ova lica, 12.marta, provalila u prostorije Gimnazije „25. maj“ u Tuzima na način što su polomila staklo na zbornici Gimnazije, te da su potom zapaljivom tečnošću – benzinom polila školski inventar i izazvala požar.

"Policijski službenici CB Podgorica krivično djelo su rasvijetlili operativnim radom na terenu, budući da na licu mjesta događaja, a na kojem je izvršen uviđaj, nije bilo tragova podobnih za vještačenje kao ni video nadzora na osnovu kojih bi se izvršioci mogli identifikovati.

Tri osumnjičena lica su, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.