Bošković u posjeti Mejnu i Ujedinjenim nacijama
Predrag Bošković

Bošković u posjeti Mejnu i Ujedinjenim nacijama

Ministar odbrane mr Predrag Bošković boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje će sjutra posjetiti državu Mejn, a potom Njujork, odnosno Ujedinjene nacije.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, on će se u Ogusti, glavnom gradu države Mejn, sresti sa guvernerkom Dženet Mils, kao i sa generalom Daglasom Farnemom, komandantom Nacionalne garde države Mejn.

"Riječ je o prvoj zvaničnoj posjeti ministra Boškovića ovoj saveznoj američkoj državi, sa kojom Crna Gora već 12 godina sarađuje u okviru Programa državnog partnerstva, dok Nacionalna garda države Mejn i Vojska Crne Gore imaju izuzetno bogate i sadržajne odnose", navodi se u saopštenju.

U Ujedinjenim nacijama ministar Bošković imaće niz značajnih bilateralnih susreta sa najvišim zvaničnicima ove organizacije, dok će u petak, 29. marta, prisustvovati ministarskoj konferenciji posvećenoj održanju mira.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.