Bijelo Polje: Pazarcu dvije godine zatvora zbog prebijanja bivše supruge
Alihdožić, foto:Kodex

Prvostepena presuda

Bijelo Polje: Pazarcu dvije godine zatvora zbog prebijanja bivše supruge

Dženel Alihodžić (32) iz Novog Pazara osuđen je danas na dvije godine zatvora pred Osnovnim sudom u Bijelom Polju zbog prebijanja bivše supruge E.Z. iz Bijelog Polja.

Prvostepenu presudu izrekao je jutros sudija Dragan Mrdak.

Sud je Pazarcu optuženom za nasilje u porodici odredio i zabranu prilaska tri godine nastavnici matematike i bivšoj supruzi E.Z.

Alihodžić je tokom postupka priznao da je tukao bivšu suprugu a juče u završnoj riječi ponovio da se kaje i žali zbog toga što je uradio.

Vještak medicinske struke Ivana Čurović juče je pred sudom ponovila iskaz. Podsjetimo, ona je kazala da je E. Z. zadobila najmanje 17 udaraca nastalih silinom udarca zamahnutim tupotvrdim predmetom. E.Z. je zadobila prelom četvrte i pete kosti doručja desne šake, prelom donjeg okrajka desne ramene kosti i potres mozga, konstatovao je vještak. Dodala je i da je E. Z. imala veliki broj krvnih podliva po tijelu.

Podsjetimo, Alihodžić je optužen da je 29. oktobra prošle godine, oko 7.20 časova na parkingu Osnovne škole Risto Ratković u naselju Nikoljac pretukao bivšu suprugu, nastavnicu matematike u toj školi, zadajući joj drvenom motkom najmanje 17 udaraca.

Fatalne posljedice prebijanja spriječili su mještani i slučajni prolaznici.

Alihodžić se potom dao u bjesktvo a uhapšen je istog dana na granici Crne Gore i Srbije.

Podsjetimo, Bjelopoljka E. Z. ispričala je pred Sudom da je Alihodžić i prije i poslije braka konstatno maltretirao i više puta pretukao, zbog čega ga je policiji u Bijelom Polju i Novom Pazaru prijavljivala 20 puta.

Alihodžić je tvrdio da je u Bijelo Polje došao sa namjerom da razgovara sa bivšom suprugom i da "redefinišu odnose" .

Vještakinja, psihijatar dr Gordana Konatar kazala je tokom suđenja da su u krvi optuženog pronađeni tragovi kokaina, ali da on nije zavisnik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.