DPS Danilovgrad: Putujući cirkus doživio fijasko u Danilovgradu
DPS

DPS Danilovgrad: Putujući cirkus doživio fijasko u Danilovgradu

Dugo najavljivani protestni skup Demokrata, URA-e i Crnogorske u Danilovgradu je doživio fijasko, kazali su iz OO DPS Danilovgrad.

"Protestanti dovedeni iz svih krajeva Crne Gore, od Pljevalja do Bara, nijesu uspjeli ni da popune plato Trga 9. decembar. Kakvi lideri organizatora, takav i skup. Malobrojan, blijed, nemušt u porukama, ispunjen mržnjom prema Demokratskoj partiji socijalista i predsjedniku Milu Đukanoviću. Malobrojni autobusi i automobili svih registarskih tablica novi su motiv na razglednicama političke konkurencije DPS-a u Danilovgradu. Jer Danilovgrađana na ovom skupu skoro da nije ni bilo. Čak niko ni da ih dočeka prigodnom zdravicom, već su morali Lekić, Bečić i ostali gosti da se obraćaju takođe „gostima“ Danilovgrada", naveli su iz DPS-a.

Ocjenjujući da znaju Danilovgrađani da je polučasovni putujući performans pištaljki prolazna stvar, a da ozbiljna politika DPS-a ostaje sa njima svakog dana da razvijamo naš grad i Crnu Goru.

"S toga, Danilovgrad će uvijek biti dobar domaćin svim posjetiocima, makar i putujućim. Pozivamo ih samo da sledeći put za „dovedene“ plate boravišnu taksu", poručuju iz OO DPS Danilovgrad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.