DPS

DPS Danilovgrad

"Građani poštovanjem donešenih mjera doprinijeli trenutnom statusu naše države kao CORONA-FREE destinacije"

Nakon sjednice Izvršnog odbora održane prethodne srijede, juče je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Danilovgrad. Sjednica je održana uz poštovanje mjera NKT-a, saopšteno je iz te partije.

Na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad, Vukota Stanišić, iskazano je zadovoljstvo načinom na koji se prethodnih mjeseci lokalna uprava Danilovgrada odnosila prema situaciji izazvanoj pojavom COVID-19.

Kako se dalje navodi, pohvaljenje su mjere i preporuke koje su Vlada i lokalna uprava donijeli u cilju prevazilaženja posledica izazvanih pojaviom pandemije.

"Istaknuta je veoma dobra saradnja lokalne uprave sa NKT-om, kao i Institutom za javno zdravlje. Najveća zahvalnost upućena je članovima NKT-a, ali i građanima koji su iskazali odgovornost i koji su poštovanjem donešenih mjera doprinijeli trenutnom statusu naše države kao CORONA-FREE destinacije. Način na koji smo prevazilazili sve izazove u prethodnom periodu, pokazao je da Crna Gora ima stručne i odgovorne ljude, kao i institucije", isti.e se iz OO DPS Danilovgrad.

Predsjednik OO DPS informisao je prisutne o svim aktivnostima koje je odbor realizovao u prethodnom periodu, sa naglaskom da će intezitet tih aktivnosti u narednim nedeljama biti još jači.

"Opštinski odbor dao je punu podršku realizaciji izbornog programa DPS, za koju su građani Danilovgrada 2018. dali većinsku podršku. Nastavak realizacije projekata definisanih našim izbornim programom garant su naše pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima. U radu sjednice, aktivno su učestvovali koordinator ispred Predsjedništva DPS za Danilovgrad Vlastimir Golubović i koordinator Izvršnog odbora DPS CG za Danilovgrad Bojan Đakonović", naveli su iz ove partije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.