ZIKS: Pretukli cimera u krugu za šetnju
Ilustracija

ZIKS: Pretukli cimera u krugu za šetnju

Pritvorenik Edvin Škrijelj prebijen je prije dva dana u Istražnom zatvoru u Spužu, kada su ga napala dvojica pritvorenika tokom šetnje u zatvorskom krugu, piše Dan.

Danu je iz ZIKS-a potvrđeno da je došlo do incidenta i da je Škrijelj zadobio lakše povrede. Navode da je već pokrenut disciplinski postupak protiv dvojice pritvorenika, inače Škrijeljovih cimera iz ćelije, a o događaju je obaviještena i danilovgradska policija.

Škrijelj je prebačen u Klinički centar gdje mu je ukazana medicinska pomoć, nakon čega je vraćen u ZIKS. Ljekari su mu konstatovali hematom na glavi i nekoliko lakših povreda no tijelu.

Prema tvrdnjama očevidaca, do tuče je došlo u krugu za šetnju.

Dvojica pritvorenika nasrnula su na Škrijelja nakon kraćeg verbalnog duela.

Očevici tvrde da su ga oborili na zemlju, a potom počeli da ga šutiraju nogama no glavi i tijelu.

Pravovremenom intervencijom zatvorskih čuvara spriječen je još teži incident.

Iz ZIKS-a su saopštili da će ovakvi ispadi pritvorenika biti oštro sankcionisani, tvrdeći da se radi o izolovanim slučajevima koji se dešavajuu svim zatvorskim sistemima u svijetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.