Član DPS Tuzi: Apsolutna je laž da sam bilo kome davao novac (VIDEO)
ilustracija

Lokalni izbori

Član DPS Tuzi: Apsolutna je laž da sam bilo kome davao novac (VIDEO)

Apsolutna je laž i podmetačina da sam navodno nekom dao novac da podrži bilo koju političku partiju, saopštio je Elvis Krkanović, član OO DPS Tuzi.

Krkanović je reagovao povodom objavljivanja snimka na društvenoj mreži Fejsbuk na kojem se vidi muškrac koji tvrdi da je njemu i članovima njegove porodice dato 50 eura za glasanje na današnjim izborima u Opštini Tuzi za broj jedan.

Krkanović je najavio da će podnijeti i krivičnu prijavu zbog narušavanja časti i ugleda.

"Od jutros se nalazim u izbornom štabu Demokratske partije socijalista i preko 50 svjedoka može da potvrdi da od jutros nijesam napustao prostorije. Isto tako smatram sramnim čime se pojedinci koriste budući da zloupotrebljavaju osobu o kojoj građani Tuzi sve znaju samo kako bi nekom nanijeli političku štetu. Neljudski i nepošteno i to neka služi na čast onima koji su ovo uradili. Na kraju napominjem i da ću podnijeti krivičnu prijavu zbog narušavanja časti i ugleda.", saopštio je Krkanović.

 Do 16 sati glasalo je 51,3 odsto upisanih birača, saopšteno je iz Opštinske izborne komisije.

Prva na glasačkom listiću je Demokratska partija socijalista, druga Socijalistička narodna partija, zatim Demokrate, pa Socijaldemokrate.

Peta na listiću je koalicija Albanski forum, koju čine Albanska alternativa, Demokratski savez i Demokratska unija Albanaca, a poslednja Bošnjačka stranka.

Biračko pravo ima 11.904 građana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.