RCC poziva mlade ljude da promovišu region: Počinje takmičenje za najbolju fotografiju ili video

#looking4summer

RCC poziva mlade ljude da promovišu region: Počinje takmičenje za najbolju fotografiju ili video

Savjet za regionalnu saradnju (RCC) objavio je danas takmičenje za najbolju fotografiju ili video, #looking4summer, kako bi promovisali najljepše destinacije u Jugoistočnoj Evropi.

Ljeto 2019. samo što nije stiglo, pa Savjet za regionalnu saradnju poziva mlade ljude iz cijele Jugoistočne Evrope da se pridruže promociji regiona.

Takmičenje #looking4summer je otvoreno od 1. marta do 30. aprila 2019. 

Radi se o takmičenju putem Facebooka i Instagrama za mlade, dobi između 18 i 25 godina, iz Jugoistočne Evrope (Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Kosova, Moldavije,  Sjeverne Makedonije, Rumunije, Srbije, Slovenije i Turske).

"Fotografije i video snimci moraju predstavljati lokalitete u Jugoistočnoj Evropi i biti originalan rad autora. Pojedinačno se mogu dostaviti najviše dvije prijave (fotografija ili video dužine do 60 sekundi), sa naznakom lokaliteta i kratkim opisom, navodeći #looking4summer", saopšteno je iz RCCa.

Najbolja tri takmičara će biti nagrađena putovanjem u Bukurešt, Rumunija, gdje će njihov rad biti predstavljen na konferenciji o mladima koju organizuje Rumunija kao predsjedavajuća Savjetom Evropske unije 28. maja 2019. godine, a biće im uručena i kamera SLR.

Savjet za regionalnu saradnju će na svojim nalozima na Facebooku i Instagramu objavljivati pristigle fotografije i videa i pratiti njihov status na ovim društvenim medijima.   

Takmičenje, koji se realizuje zajedno sa projektom razvoja i promocije turizmakoji sprovodi Savjet za regionalnu saradnju, a finansira Evropska unija, omogućuje mladima da svijetu pokažu svoja najdraža mjesta i pozovu sve da ih posjete, iskuse kulturu i pridruže se avanturi u regionu, pojašnjavaju iz RCCa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.