Rama ministrima zabranio debate sa opozicijom
Edi Rama

Rama ministrima zabranio debate sa opozicijom

Albanski premijer Edi Rama zabranio je ministrima i poslanicima njegova Socijalističke partije da učestvuju u televizijskim debatnim emisijama sa bivšim poslanicima opozicije, koji su se prošle nedelje otkazali od poslaničkih mandata, prenosi A1on.mk.

„Nemojte ići na TV debate sa onima koji su se otkazali od poslaničkih mandata. Ne treba da idete na debate sa izbjeglicama iz parlamenta“, poručio je Rama svojim poslanicima i ministrima.

Prema njegovim riječima, ovi bivši poslanici više nisu "na drugoj strani parlamenta".

"Oni više nisu na drugoj strani parlamenta i zaslužuju nepoštovanje od strane njihovih glasača i naše odbijanje da raspravljamo s njima van parlamenta", kazao je albanski premijer.

Prethodno je opozicija saopštila svoju strategiju o daljem djelovanju, najavljujući masovne proteste svakog četvrtka ispred Parlamenta kada se održavaju sjednice.

Nakon susreta sa predsjednicima opštinskih organizacija opozicione Demokratske strane, lider Ljuljzim Baša je izjavio da će se protesti nastaviti do obaranja Ramine vlade, dodajući da "neće biti održani izbori sa narkomafijom i balkanskim Madurom", kako je Baša nazvao Ramu.

Tanjug/RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.