Glumica nakon smrti prvog čovjeka Šanela: Nemilosrdan ženomrzac, nije bio dobra osoba
Foto: Getty images

Glumica nakon smrti prvog čovjeka Šanela: Nemilosrdan ženomrzac, nije bio dobra osoba

Glumica Džamela Džamil na neobičan način je reagovala na smrt modnog kreatora Karla Lagerfelda.

Dok je cio modni svijet juče bio u suzama zbog smrti prvog čovjeka Šanela i dok su se slavne manekenke i glumice na društvenim mrežama opraštale od njega, Džamela je imala nešto drugačiji stav prema pokojnom Lagerfeldu. 

"Nemilosrdan ženomrzac koji se gnušao debljine ne bi trebalo da se nalazi po cijelom internetu kao neki svetac koji je okarakterisan kao čovjek koji je otišao prerano. U njegov talenat ne sumnjam, ali nije bio dobra osoba“, napisala je Džamela na svom nalogu na Tviteru. 

karllagerfeldgettyh2019
Foto:Getty 

Glumica je uz ovu objavu podijelila i članak koji je direktora Šanela opisao kao očajno lošu osobu. 

Inače, Džamela je poznata kao žena koja se bori protiv dijeta i uljepšavanja fotografija, a zalaže se za prikazivanje ženskih mana i pozitivan odnos prema sopstvenom tijelu ma kakvo ono bilo, podsjeća B92.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.