Rakočević v.d. dekana Građevinskog fakulteta
Foto: UCG

Rakočević v.d. dekana Građevinskog fakulteta

Profesorica Građevinskog fakulteta Marina Rakočević sjutra bi trebala da bude imenovana za vršioca dužnosti dekana te visokoškolske ustanove.

Ona bi na toj poziciji trebalo da zamijeni Srđana Aleksića, koji je podnio ostavku, saznaje agencija Mina.

Na sjutrašnjoj sjednici se okčekuje i razrješenje dekanice Fakulteta za turizam iz Kotora, Tatjane Stanovčić.

Studenti Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Kotora danas su bojkotovali nastavu zbog, kako su kazali, nerješavanja nagomilanih problema.

“Na osnovu kompletne situacije na Fakultetu, svjedoci smo da sadašnja uprava nije u mogućnosti, ili ne želi da se posveti rješavanju nagomilanih problema. Da stvar bude gora u prethodnom periodu nije preduzet niti jedan korak ka rješavanju pomenutih i zato tražimo ostavku dekanice”, navodi se u saopštenju Studentskog vijeća Fakulteta., prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.