Ovako je izgledao duel Vučevića i Jokića na NBA ALL Staru(VIDEO)
Foto: NBA

Ovako je izgledao duel Vučevića i Jokića na NBA ALL Staru(VIDEO)

Košarkaš Orlanda Nikola Vučević poražen je u prvoj rundi takmičenja u vještinama na ol staru NBA lige u Šarlotu, od Nikole Jokića iz Denvera.

U takmičenju u veštinama igrači su morali da pređu određene prepreke na terenu, a zatim i da ubace "trojku". Jokić je u prvoj rundi bio bolji od igrača Orlanda Nikole Vučevića, ali je zatim izgubio od Džejsona Tejtuma iz Boston Seltiksa,piše Beta.



Tejtum je u prvoj rundi pobijedio Majka Konlija iz Memfisa, a zatim je u finalu pobijedio Trea Janga iz Atlante, pogodivši "trojku" sa pola terena.

Tejtum je rekao da će trofej čuvati kod majke.

"Tre je već imao prednost. Samo sam pokušavao da se zabavim. Bacio sam loptu i ušla je u koš", naveo je on.

U prvoj rundi takmičenje su završili košarkaš Sakramenta Dearon Foks i Kajl Kuzma iz Los Andjeles Lejkersa.

U takmičenju u šutiranju "trojki" pobijedio je Džo Heris iz Bruklina. On je u finalu bio bolji od Stefena Karija iz Golden Stejta sa 26:24. Heris je u finalu pogodio 12 uzastopnih šuteva. Kari je pogodio prvih devet, a tim je promašio tri od pet.

Treći je bio igrač Sakramenta Badi Hild.

Posle prve runde najbolji je bio Kari sa 27 poena od mogućih 34, Hild je bio drugi sa 26, a Heris je sa 25 poena ušao u finale.

Takmičili su se još branilac titule Devin Buker koji je imao 23 poena, Deni Grin (23), Dirk Novicki (17), Set Kari (16), Kemba Voker (15) i Kris Midlton (11).

Košarkaš Oklahome Hamidu Dialo pobjednik je takmičenja u zakucavanjima. On je u finalu pobijedio igrača Njujorka Denisa Smita sa 88:85.

Dialo je najviše pažnje izazvao zakucavanjem u prvoj rundi, kada je preskočio i zakucao preko Šakila O'Nila, a zatim ubacio ruku do lakta u obruč i visio, pocijepao dres i pokazao majicu Supermena.

Ol star vikend završava se noćas glavnim događajem, utakmicom tima "Janis" protiv tima "Lebron".

U ekipi Janisa Adetokunba igraće i crnogorski košarkaš Nikola Vučević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.