Užasavajući snimak iz Novog Pazara: Pokušao da zlostavlja djevojčicu u ulazu zgrade(VIDEO)
Foto:Screenshot/RTVNP

Užasavajući snimak iz Novog Pazara: Pokušao da zlostavlja djevojčicu u ulazu zgrade(VIDEO)

Novopazarska policija je uhapsila ranije E. D. (37) zbog sumnje da je u zgradi Bor u centru grada pokušao da seksualno zlostavlja djevojčicu od 9 godina.

Na snimku video nadzora, do kog je došla RTV Novi Pazar, vidi se kako je muškarac namamio djevojčicu u zgradu, a zatim napao djevojčicu i kako je uspjela da se otrgne pedofilu i pobjegne iz zgrade.

Međutim, on je potom potpuno nonšalantno razgovarao telefonom i spustio se niz stepenice, pa napustio zgradu. Podsjećamo, kako je" Blic" je već pisao, istog dana napasnik je pokušao da namami još jednu djevojčicu u Lučnoj zgradi. On je, vidjevši da djevojčica ulazi sama u zgradu, ušao za njom i pokušao na silu da je skine. Srećom, djevojčica je uspjela da se otrgne, a u zgradu je u tom trenutku ušla njena majka, što je manijaka uplašilo i on je pobjegao.

Radi se o tridesetšetogodišnjem građaninu Novog Pazara, koji je, kako je majka žrtve napisala na društvenim mrežama "namamio" djevojčicu u ulaz zgrade "Bor", nakon čega joj je podigao jaknu i dodirivao je po tijelu.

Prema nezvaničnim informacijama, E. D. je novopazarskoj policiji poznat po izvršenju raznih, uglavnom sitnijih, krivičnih djela, a u trenutku napada na djevojčice je odsluživao kaznu od osam mjeseci kućnog pritvora zbog krađe.

- Imao je elektronski nadzor, odnosno, nanogicu, a kako je imao dnevno dva sata “slobodno” kada je mogao da napusti kuću, napadi na djevojčice su se desili baš u tom periodu, od 13 do 15 časova – dodaje izvor Blica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.