Uhapšena Nikšićanka, oduzete cigarete vrijednosti oko 4.500 eura
ilustracija

Danilovgrad

Uhapšena Nikšićanka, oduzete cigarete vrijednosti oko 4.500 eura

39-godišnja Nikšićanka V.M. uhapšena je od strane policije Danilovgrada čiji su službenici kod nje pronašli cigarete vrijednosti oko 4.500 eura-

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad lišili su slobode V.M. (39) iz Nikšića, zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljena trgovina. U vozilu kojim je upravljala V.M. policijski službenici su danas pronašli i oduzeli 4.000 paklica cigareta za koje se sumnja da su bile namijenjene nedozvoljenoj trgovini", saopštila je Uprava policije.

Policijski službenici vozilo „VW Passat“, kojim je upravljala V.M, zaustavili su radi kontrole u mjestu Novo selo.

"Osam paketa cigareta sa ukupno 4.000 paklica nekoliko brendova, vrijednosti oko 4.500 eura, otkriveno je u prtljažniku vozila.Cigarete su privremeno oduzete. Osumnjičena V.M. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom državnom tužiocu u ODT u Podgorici.", kaže se u saopštenu policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.