Humanitarni koncert u Mojkovcu: Mladi pjevaju za Nikolinu
Nikolina Baltić

Humanitarni koncert u Mojkovcu: Mladi pjevaju za Nikolinu

Dobrotvorni koncert za osmogodišnju Nikolinu Baltić iz Mojkovca, koja boluje od tumora kostiju, održaće se sjutra u 19 sati u Centru za kulturu u tom gradu. Minimalna cijena karte biće jedan euro.

"Pozivamo sve ljude dobre volje da prisustvuju koncertu, slušaju lijepu muziku i na taj način istovremeno pomognu u prikupljanju sredstava za našu Nikolinu. Koncert se organizuje u sklopu Karavana sreće koji je pokrenulo 150 srednjoškolaca i studenata iz Crne Gore sa ciljem podizanja svijesti o važnosti pomaganja svima koji su u stanju potrebe. Za sve detalje i naredne događaje pratite instagram nalog karavansrece i haštag #karavansrece"; istakli su organizatori.

Za Nikolinu će pjevati mladi muzičari iz Mojkovca i Bijelog Polja Anka Ćetković i pop rok bend koji čine gitarista Petar Mihajlović, bubnjar  Aleksandar Zejak i pijanista Boris Ilić, akustikc duo Olivera Bjelić vokal i gitarista Luka Vujičić,  reperi Stato & Prefix, izvođači tradicionalne irske muzike  "The Lonely Crowd" , vokalista Vasilije Zindović i instrumentalni sastav koji svira metal, a čine ga Mladen Blažević, Petar Mihajlović, Aleksandar Zejak .

Pored muzičara, posjetioci će takođe čuti i poeziju koju će govoriti Nebojša Dedejić, Luka Vujičić, Milisav Rosić, Kristina Bjelić, Maša Ćetković, Dejana Zindović, Marijana Zindović i Filip Medenica. 

 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.