Milijarder čeka u redu za hamburger: Slika Bil Gejtsa podijeljena 16.000 puta (FOTO)
Bil Gejts, Foto: Facebook

Dokazao da je sasvim običan čovjek

Milijarder čeka u redu za hamburger: Slika Bil Gejtsa podijeljena 16.000 puta (FOTO)

Neočekivana fotografija Bila Gejtsa osvanula je na profilu bivšeg radnika Majkrosofta Majka Galosa na Facebooku.

Predsjednik Majkrosofta, milijarder Gejts, izgleda da tog dana nije imao vremena da sjedne da jede.

Naime, Gejts je slikan u Sijetlu kako čeka u redu za hamburger ispred prodavnice brze hrane. 

"Kad si vijredan oko 100.000.000.000 dolara, vodiš najveću humanitarnu organizaciju u istoriji svijeta i čekaš u redu za burger, pomfrit i kolu u Diksu kao svi mi... Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Bijeloj kući", napisao je Galos uz fotografiju koja je podijeljena 16.000 puta.

"Bil ne voli pažnju, ali je prijateljski raspoložen i shvata da je pomalo zvijezda... Pričao sam s njim ranije na nekim zabavama, ali ga ne znam dovoljno dobro da mu priđem ovako", ispričao je Galos, prenosi "Dejli mejl".

Izvor: B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.