Osveta 18-godišnjaka: Ostavila ga djevojka, on objavio njenu golu fotografiju
Foto: ilustracija

Optužen za neljudsko ponašanje

Osveta 18-godišnjaka: Ostavila ga djevojka, on objavio njenu golu fotografiju

Raskid veze s osamnaestogodišnjakom skupo je koštao srednjoškolku iz Teslića jer je njen bivši dečko odlučio da joj se osveti tako što je fotografiju na kojoj je gola objavio na Facebooku.

Iz Policijske uprave Doboj u petak je saopšteno da je Policijska stanica Teslić podnijela dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv Ž.T. iz Teslića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

"Za prijavljeno lice postoji osnovana sumnja da je tokom septembra i oktobra 2018. oštećenom maloljetnom licu s kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi s određenim ciljem u više navrata prijetilo, a nakon toga na društvenoj mreži objavilo eksplicitnu fotografiju istog", navode u policiji.

Nakon što su raskinuli višemjesečnu vezu, osamnaestogodišnjak je pokušavao da nagovori srednjoškolku da se pomire, ali ona to nije htjela, pa je na kraju odlučio da primijeni "silu".

"Prijetio joj je da ako se ne pomire, da će njene fotografije objaviti na Facebooku ili će pokazati njenoj majci. Ona je odbila da ponovo bude u vezi s njim, a onda je on, da bi joj se osvetio, objavio fotografiju na kojoj se vidi dio njenog golog tijela. Ne u potpunosti, samo jedan dio", priča izvor Nezavisnih koji je vidio fotografiju.

Sporna fotografija je, navodno, nastala dok je dvoje mladih bilo u vezi, a istu je mladić čuvao u svom telefonu.

Njeno objavljivanje donijelo je srednjoškolki velike neprijatnosti, ne samo u kući, nego i u školi jer su eksplicitnu fotografiju vidjeli njeni školski drugari koji koriste društvene mreže.

"Moguće je da se djevojka sama fotografisala pa fotografije slala svom bivšem dok su bili u vezi ili je možda on fotografisao pa je fotografije zadržao u telefonu. Uglavnom, djevojka se nakon što je fotografija završila na Facebooku požalila jednoj osobi iz svog okruženja, koja je potom cijeli slučaj prijavila policiji", navodi izvor Nezavisnih.

Izvor: Nezavisne Novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.