Ko će preživjeti
Foto: Ilustracija

Ko će preživjeti "Crveni utorak"?

Mnogi parovi se raduju proslavi Dana zaljubljenih kao najromantičnijeg dana u godini. Ali samo ako uspiju da preguraju 12. februar ili "Crveni utorak". Pitate se zbog čega?

Zvuči nevjerovatno, ali samo 48 sati prije najromantičnijeg dana u godini 14. februara, jeste najbolji dan za ostavljanje ili "Crveni utorak". 

Mnogo više parova raskine u nedjelji uoči obilježavanja Dana zaljubljenih, nego bilo koje druge nedjelje u godini. A najbolji dan za ostavljanje je 12. februar. 

Ako se može suditi po nedavno sprovedenom istraživanju jednog sajta za bračne parove, više od trećine ispitanih - (37) posto - reklo je da je prekinulo vezu sa partnerom u nedjelji prije 14. februara. 

572c26641b8ac6e28e64e07fc79f88e8hero

Foto: Ilustracija

Kao glavni razlozi za raskid uoči Dana zaljubljenih navode se ušteda novca koji bi bio potrošen na kupovinu poklona ili da se izbjegne pritisak davanja lažnih izjava ljubavi. 

U anketi je učestvovalo 2000 ispitanika.

Njih 31 odsto je reklo da su ostavili svoje partnere putem pisanog teksta, 28 posto putem telefona, a 27 posto pristojnim razgovorom.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.