Karleuša stigla u Kinu kod Duška : Seks-afera odjeknula i u Belgiji (FOTO)
Duško i Jelena, foto: Instagram

U klubu gdje Vranješ igra šokirani informacijama

Karleuša stigla u Kinu kod Duška : Seks-afera odjeknula i u Belgiji (FOTO)

Ne nazire se kraj otvorenom ratu između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, koga optužuju za bračnu krizu folk dive i fudbalera Duška Tošića.

Prije dva dana, internet su preplavile fotografije na kojima je, navodno, pjevačica kao od majke rođena i u kompromitujućim pozama.

Čaršija nagađa da je "autor" slika upravo Vranješ, kontroverzni fudbaler iz Republike Srpske.

U jeku ove afere, mala od skandala je sa ćerkama Atinom i Nikom otputovala u Kinu, gdje Tošić igra za Gvangdžou, i to dokumentovala na insta-storiju. Pratioce na društvenoj mreži oduševila je fotka na kojoj JK u avionu drži za ruku ćerke.

Nije ostala dužna Vranješu, pa je, prije ovog objašnjenja, udarila na njegovu muškost objavivši na "Tviteru" fotografiju, navodno, njegovog polnog organa, uz napomenu da joj je "sliku mikro...čića Vranješa poslala jedna koleginica" i dodala da ih on šalje svima.

Takođe je objavila i prepisku sa njim u kojoj ga moli da ne napada nju i njenu porodicu, kao i fotografiju na kojoj je, kako tvrdi, uplakan fudbaler moli da bude sa njim.

A prije svega toga, u otvorenom pismu medijima, zaprijetila mu je da više nikad nigdje neće zaigrati fudbal i da je završio karijeru.

U pismu ga naziva gnjidom, malim crvom i psuje mu "zlo sjeme devijantno".

Vranjes

Ognjen Vranješ

Skandal koji trese Balkan odjeknuo je i u Belgiji, gdje Vranješ igra za Anderleht.

Fudbaler je u klubu na tankom ledu zato što je posle meča AEK - Ajaks javno podržao bacanje Molotovljevog koktela na tribinu s holandskim navijačima, zbog čega je kažnjen, a na pripreme sa timom nije otišao, zvanično, zato što je bolestan.

Sada su čelnici Anderlehta šokirani informacijama o seks-aferi njihovog igrača.

Generalni direktor Anderlehta Mihael Veršueren izjavio je nemaju dovoljno informacija o tome, pa će naknadno donijeti odluku o defanzivcu (navodno mu već traže zamjenu).

Ognjen slab na pjevačice

Da je Vranješ slab na pjevačice govore i spekulacije da se ranije viđao sa Katarinom Grujić, zgodnom crnkom i "Zvezdom Granda".

Mada vezu nisu ni potvrdili, ni demantovali, on je svojevremeno objavio, pa obrisao, njihovu zajedničku sliku na kojoj je ljubi.

Ova afera najteže je pala fudbalerovoj supruzi Danijeli, sa kojom ima ćerkicu.

Ona je tada ostala uz svog muža, a ni ovoga puta se nije oglasila.

karleusa2

Duško sa ćerkama Nikom i Atinom, foto Instagram/karleusastar

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.