Fudbalski klub AEK našao se u ozbiljnom problemu zbog tetovaže svog fudbalera Vranješa
Foto: PROFIMEDIA

UEFA pokrenula istragu

Fudbalski klub AEK našao se u ozbiljnom problemu zbog tetovaže svog fudbalera Vranješa

UEFA istražuje meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK-a i Veleža.

Međunarodna mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u fudbalu (FARE) poslala je dopis UEFA-i u kojem se navodi da je moguće da je jedan fudblaer AEK-a "igrao s motivom koji poziva na fašizam"

Od ranije je poznato da bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ na desnoj ruci ima tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a na pomenutoj utakmici nastupao je za AEK.

 

 

Podsjetimo, Velež je u drugom kolu kvalifikacija navpravio veliko iznenađenje, pošto je nakon boljeg izvođenja penala izbacio favorizovani grčki tim, prenosi Kurir sport.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.