Pljevaljski vatrogasci prevezli motornim sankama bolesno lice iz udaljenog sela
Foto:PV Informer

Intervencije na seoskom području

Pljevaljski vatrogasci prevezli motornim sankama bolesno lice iz udaljenog sela

Snijeg koji je padao prethodnih dana i pored vidnog truda gradskih komunalnih preduzeća u Pljevljima zaduženih za čišćenje puteva da sa raspoloživom mehanizacijom saobraćajnice učine prohodnim uslovio je brojne probleme kako na gradskom tako i na seoskom području.

Posebno su ti problemi izraženi u selima pljevaljske opštine gdje putevi i poslije čišćenja usled jakog vjetra i konstantnih padavina ostanu zameteni i neprohodni pa se desi da mještani ostanu bez zaliha hrane i lijekova a da usled bolesti ne mogu doći do bolnice.

Prethodna dva dana vatrogasci-spasioci Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja intervenisali su u Matarugama i u Zasadi - MZ Bobovo, piše PV Informer.

U prvom slučaju se zbog neprohodnosti seoskog puta radilo o dopremi hrane i lijekova starijoj osobi u Matarugama dok je tokom današnjeg dana vršen transport bolesnog lica iz Zasade do Kruševa korišćenjem motornih sanki a potom vozilom do bolnice u Pljevljima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.