Zejnilović: Evropski čelnici da nagrade CG ubrzanim procesima za učlanjenje u Evropsku uniju
Rifat Zejnilović

Zejnilović: Evropski čelnici da nagrade CG ubrzanim procesima za učlanjenje u Evropsku uniju

Današnja Crna Gora duguje svoje postojanje naporima političkih elita konkretno Milu Đukanoviću kao utemeljivaču savremene Crne Gore, njegovim saradnicima na čelu sa Duškom Markovićem kao i koalicionim partnerima Socijaldemokratama i Bošnjačkoj stranci sa kojima Bjelopoljska partija na lokalnom nivou takođe ima veoma dobre odnose koje smo u namjeri da razvijamo, saopštio je Rifat Zejnilović potpredsjednik Bjelopoljske partije.

"Procrnogorski politički suštinski se nalaze na putu očuvanja nezavisne, građanske, multietničke, evroatlanske Crne Gore.

Obzirom da je ulaganje stranih investitora uslovljeno stepenom sigurnosti njihovog kapitala, ulaskom u evroatlanski savez, Crna Gora je postala država sa najbržim ekonomskim razvojem u okruženju, ona je faktor stabilnosti i poželjna adresa za mnoge investitore", navodi Zejnilović.

On dodaje da to nije došlo samo od sebe.

"Malo je država u svijetu u kojoj nacionalne manjine nemaju osjećaj da su manjina. Sve ovo obavezuje čelnike Evropske unije da sa većim sezintibilitetom prate dešavanja u Crnoj Gori i nagrade Crnu Goru i politiku njenih čelnika ubrzavanjem procesa za učlanjene naše države u društvo evropskih naroda", zaključuje Zejnilović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.