Pljevljaci uhapšeni u Beogradu, zaplijenjeno 30 kg marihuane

Pljevljaci uhapšeni u Beogradu, zaplijenjeno 30 kg marihuane

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a, u saradnji sa Bezbjednosno-informativnom agencijom, uhapsili su pet osoba - četiri državljanina Crne Gore i jednog državljanina Srbije, i zaplijenili oko 30 kilograma marihuane.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su državljani Crne Gore V. G. (30), B. B. (28), D. S. (45), V. D. (18) i državljanin Srbije V. T. (38), saopštio je danas MUP.

Policijski službenici su na opštini Čukarica zaustavili dva automobila crnogorskih registarskih oznaka, od kojih je jedan prevozio drogu, a drugi služio kao tzv. "čistač" koji je išao ispred vozila u kome je nađena droga.

6405040aSk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXprN01EQV8vNWY3MTI3MzgxZjgwZDI1OTRkNWUzOWI5MDU2ZWNjNjUuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Prilikom pregleda automobila marke "polo", policija je u gepeku pronašla dvije veće torbe u kojima se nalazilo 18 paketa marihuane, ukupne težine 30 kilograma.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, kaže se u saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, troje od četvoro uhapšenih državljana Crne Gore su iz Pljevalja.

Blic/Pv Informer

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.