NS: Ubijen zet Kosmajca,  dovođen u vezu sa organizacijom ubistva Bjelopoljca
Sa lica mjesta, foto: Novosti

Pogođen sa više hitaca u tijelo

NS: Ubijen zet Kosmajca, dovođen u vezu sa organizacijom ubistva Bjelopoljca

Novosadska policija intenzivno traga za osobom koja je juče oko 17 časova u Futogu ubila tridesetsedmogodišnjeg muškarca, prenosi 021.rs.

Kako se saznaje, ubijen je Đorđe Zafirović zvani Zafir, bivši zet Dragoslava Kosmajca.

On je od ranije poznat policiji, a mediji pišu da je dovođen u vezu sa organizacijom ubistva Radeta Rakonjca, nekadašnjeg tjelohranitelja Željka Ražnatovića Arkana i prijatelja Luke Bojovića. 

Beživotno tijelo pronađeno je u automobilu u centru Futoga, u Ulici cara Lazara kod broja 7. 

Kako 021.rs nezvanično saznaje, policiji su građani prijavili da u "golfu 6" vide mrtvog čovjeka, a patrola koja je došla konstatovala je da je ubijen sa više hitaca u tijelo. Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać je za 021.rs potvrdila da je njihova ekipa, po pozivu, na licu mjesta konstatovala smrt muškarca. 

Na njega je pucano iz automatskog oružja kroz prozor kola, a prema riječima ocevidaca, ubica i saučesnik imali su fantomke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.