Nastavlja se borba za život troje povrijeđenih u sudaru kod Niša
Foto: AA

Nastavlja se borba za život troje povrijeđenih u sudaru kod Niša

Ljekari Kliničkog centra Niš i dalje se bore za živote troje teško povrijeđenih u sudaru voza i autobusa, dok je zdravstveno stanje ostalih 19 osoba stabilno.

"Stanje najteže povrijeđenih je nepromijenjeno u odnosu na prethodna dva dana, a ljekari čine sve što je u njihovoj moći da im pomognu", kazali su agenciji Beta u niškom Kliničkom centru.

Djevojčica (16), dodali su u KC Niš, ima teške povrede glave, dječak (16) povrede kičme, dok je muškarac (31) životno ugrožen zbog povrede trbuha.

Petoro nastradalih u sudaru autobusa i voza na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova biće sahranjeno danas u Donjem Medjurovu, Čokotu i Novom Selu.

U sudaru su nastradali su B.L. (75), D.S. (48), A.D. (15) N.J. (43) i M.K. (17).

Mještani pomenuta tri sela danas će organizovati protest u Donjem Medjurovu kako bi apelovali na nadležne da na pružnom prelazu kod tog sela što prije postave rampu.

Mještani su i prethodnih godina u više navrata tražili od "Željeznica Srbije" da postave rampu jer je put koji vodi od Donjeg Medjurova ka Nišu veoma prometan i njime svakodnevno odlaze u školu učenici iz Međurova, Novog Sela i Čokota.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.