U ovom horoskopskom znaku su najveće zavodnice i najbolji ljubavnici
ilustracija

U ovom horoskopskom znaku su najveće zavodnice i najbolji ljubavnici

Žene rođene u ovom znaku mogu da zavedu koga god požele, dok muškarci slove kao najspretniji u krevetu.

Riječ je, naravno, o Bikovima koji su opšte poznati kao dame koje su strastvene i izrazito ženstvene, odnosno muškarci koji su jako muževni.

Ženama Bikovima flert je dio svakodnevice, no iako vole da dijele komplimente, ne vole baš da ih primaju jer su dovoljno sigurne u sebe. Njihovo samopouzdanje pomaže im i u osvajanju svakoga na koga "bace oko", dok je, s druge strane, njih nemoguće osvojiti ako im niste zanimljivi. 

Što se tiče muškaraca rođenih u ovom znaku, i njima zavođenje lakše polazi za rukom od drugih znakova zodijaka, a u prilog im ide i opravdana reputacija da su dobri u krevetu. 

Naime, Bikovi su izrazito nesebični ljubavnici i uživaju u pružanju zadovoljstva drugima, što najčešće i postižu. Uz to su nezasitni i nepredvidivi u krevetu pa vam s njima definitivno neće biti dosadno.

Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.