Normalizacija željezničkog saobraćaja između CG i Srbije u 16 sati
ilustracija

Završena sanacija pruge

Normalizacija željezničkog saobraćaja između CG i Srbije u 16 sati

Saobraćaj na teritoriji Željeznica Srbije će biti normalizovan danas u 16:00h, saopštio je Željeznički prevoz Crne Gore.

Podsjetili su da je u srijedu, 21. novembra došlo do zamašćenja pruge na dionici pruge između Užica i Priboja, te je na ovoj dionici obustavljen željeznički saobraćaj iz bezbjedonosnih razloga.

Stoga je organizacija željezničkog saobraćaja na pruzi Bar – Beograd vršena tako što su putnici putovali vozom od Bara do Bijelog Polja, dok je na dionici Bijelo Polje – Užice organizovan prevoz autobusima, a nakon Užica putnici su nastavljali vozom do Beograda.

"Nakon što su službe „Infrastrukture Železnica Srbije“ završile sanaciju na dijelu pruge između Užica do granice sa Crnom Gorom, iz tog preduzeća su najavili da će danas, 24.11.2018. godine u 16h biti ponovo uspostavljen redovan međunarodni saobraćaj na pruzi Bar – Beograd", kazali su iz ŽPCGa.

"Naglašavamo da je u toku prethodnih dana, usljed nastale vanredne situacije na koju nismo imali uticaja, Željeznički prevoz Crne Gore u dijelu naše odgovornosti i na dijelu pruge u kojem naše preduzeće organizuje saobraćaj, preduzeo sve mjere za normalno odvijanje saobraćaja kako bi se putnici osjećali bezbjedno, sigurno i kako bi, s obzirom na nastale okolnosti, stigli na željene destinacije na vrijeme", zaključeno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.